Onze Favoriete Fitness Apparaten voor Thuis Fitness

favoriete fitness apparaten thuis

Wij laten onze favoriete fitness apparaten zien voor thuis. Deze fitness apparaten zijn in onze ogen het beste wanneer het komt op thuis fitnessen. Met de juiste fitness apparaten is krachttraining een stuk fijner.

Favoriete fitness apparaten voor thuis

Wij laten onze favoriete apparaten zien voor thuis fitness. Deze producten zijn erg fijn om te gebruiken, en ideaal als je thuis krachttraining wilt doen. Wanneer je niet naar de sportschool kan of wil, kan je thuis altijd nog krachttraining doen.

De apparaten zijn van dumbbells tot halters tot zelfs krachtstations. Ook hebben wij gedacht aan de prijs, dus zijn onze favoriete apparaten voor thuis krachttraining ook goedkope apparaten.

Ook hebben wij gedacht aan ruimte. Niet iedereen heeft genoeg ruimte om deze apparaten neer te zetten. Daarom hebben wij ook fitness apparaten uitgekozen die relatief kleiner zijn.

Goedkope fitness apparaten

Zoals eerder vermeld bestaat onze favoriete fitness apparaten voor thuis uit goedkope apparaten. Deze apparaten zijn onder de 200 euro, en soms zelfs onder de 100 euro. De dumbell die wij hebben gekozen als favoriet is onder de 30 euro wat erg goedkoop is voor goede dumbells.

Buiten het feit dat onze favoriete fitness apparaten voor thuis bestaan uit goedkope fitness apparaten, maar wij kijken ook naar de grootte van het product. Het is altijd fijn als het fitness apparaat past in uw woning of schuur. Ook zijn sommige apparaten geschrikt voor buiten gebruik voor in de zomer.

Squat Rack – Focus Fitness Force 8

favoriete fitness apparaten thuis

Dit squat rek is een van onze favoriete fitness apparaten voor thuis. Wanneer je doet aan krachttraining, is squaten erg belangrijk. Het is een van de belangrijkste compound oefening die er bestaat.

Bij regulier squaten heb je een halterstang met eventueel gewichten in je nek, en gaat als het waren door je knieën met je rug recht. Een erg goede oefening om de benen helemaal uit te putten.

De Focus Fitness Force 8 is een perfecte squat rek voor thuis. Het is compact voor een squat rek en erg makkelijk te gebruiken. Dit squat rek is te verstellen in 7 verschillende standen en kan tot 200 kilo dragen. Ook is dit fitness apparaat erg goedkoop in tegenstelling tot andere. Dit squat rack is ook te gebruiken voor andere oefeningen zoals deadliften. Het apparaat is gewoon ideaal om jouw halterstang te bergen.

Ben jij geïnteresseerd in dit squat rek, bekijk dan nu hier de Focus Fitness Force 8

Tunturi Dumbbellset – Halterset – Totaal 20 kg – Zwart

fitness apparaten voor thuis

Dumbells worden veel gebruikt met fitness en je kan er ook veel oefeningen mee doen. Met dumbells kan je zowat elke spiergroep mee trainen en is ook makkelijk om te gebruiken.

Deze dumbells komt met verschillende schijven, en kunnen wel 20 kilo wegen als je elke schijf er op heb zitten. Waar je de dumbell moet vast pakken zit een lekkere grip op. Ze zijn te gebruiken voor zowel beginnende als ervaren sporters. Ook zijn ze makkelijk op te bergen en daardoor maakt het ook een van onze favoriete fitness apparaten voor thuis.

Bekijk hier de: Tunturi Dumbbellset – Halterset – Zwart

Iron Gym – Regular – Optrekstang – Zwart

favoriete fitness apparaten thuis

De Iron Gym optrekstang is ideaal voor pull ups en chin upps. Deze stang is erg multifunctioneel en je kan er dus ook veel oefeningen mee uitvoeren. Je kan deze stang ophangen, maar ook gebruiken op de grond voor oefeningen zoals opdrukken en dippen en zelfs buikspieroefeningen.

Buiten het feit dat dit product multifunctioneel is, is het ook makkelijk om op te bergen. Wanneer je deze stang ophangt bij jouw deur opening of ergens anders, kan je deze gewoon laten hangen. Wanneer je de stang gebruikt op de grond, kan je het heel gemakkelijk op bergen in bijvoorbeeld een kast.

Bekijk de optrekstang hier: De Iron Gym optrekstang

Kettlebell – Focus Fitness – 4kg t/m 40kg

Favoriete fitness apparaten voor thuis

Een van onze fitness apparaten voor thuis is de Kettlebell van Focus Fitness. In de afgelopen jaren is de Kettlebell enorm populair geworden. Er zijn vele mogelijkheden die je bij het trainen met een kettlebell hebt. Denk dan aan conditie op bouwen, spier kweken en ook vet verbranden.

Omdat je met de Kettlebell zoveel oefeningen kan doen, is het voor de prijs erg goedkoop. Voor onder de 20 euro heb je al een kettlebell die omwijs fijn te gebruiken is.

Kettlebells zijn ook gemakkelijk mee te nemen naar buiten voor gevarieerde oefeningen. Lunges bijvoorbeeld is een fijne oefeningen om de benen en billen lekker te trainen en is zowel thuis als buiten uit te voeren.

Bekijk hier de: Kettlebell van Focus Fitness

Trainingsbank – Focus Fitness – Force 5 – vlakke trainingsbank

favoriete fitness apparaten thuis

Het laatste fitness apparaat in het lijstje van onze favoriete fitness apparaten voor thuis is dit handige trainingsbank van Focus Fitness. Het is een vlakke trainingsbank en erg handig voor oefeningen zoals dumbell press. Dit product is in combinatie met de dumbells een perfecte combinatie om jouw borstspieren op een goede manier te trainen.

Deze trainingsbank van Focus Fitness is een goedkope trainingsbank vergeleken met andere. Het dikke hoofdframe is maar liefst 50 x 70 millimeter en de trainingsbank kan zelfs 300 kilogram op zich nemen. Omdat het 300 kilo kan belasten maakt dit meteen een ideale trainingsbank voor zowel beginners als ervaren.

Ook is deze trainingsbank compact waardoor dit makkelijk past in jouw kamer, schuur of andere trainingsplekken voor thuis. Ook gemakkelijk in je tuin te plaatsen voor in de zomer.

Bekijk dit trainingsbank hier: Trainingsbank – Focus Fitness – Force 5 – vlakke trainingsbank

Kerst 2018
By |2018-12-10T16:35:53+00:00december 10th, 2018|Apparaten|0 Comments

Leave A Comment